De beste TV-ene i 2018: Hvilken TV bør du kjøpe?


Kjøpeguide for de beste TV-ene: Sett deg godt til rette, nedenfor får du nemlig TechRadars utvalg av alle de beste TV-ene du kan få fatt på i 2018.

Å velge en TV er ingen enkel oppgave. Hvis du er filminteressert kan denne skjermen ende opp med å bli en bestevenn, ikke bare i overskuelig fremtid, men i flere år fremover — mens en mobiltelefon er noe man skifter ut regelmessig, er en kvalitets-TV noe som som oftest forblir i stua i lengre tider. De koster mye, og man forventer at man skal få valuta for pengene.

Med mange egenskaper å forholde seg til, og med nye teknologier introdusert over en lav sko, er valg av TV noe som i økende grad blir vanskelig. En helt ny toppmodell kan inneha så mange nye teknologier og egenskaper at det kan være vanskelig å vite hva en skal se etter. Det årlige våpenkappløpet fra de største produsentene gjør det vanskelig å holde seg oppdatert.

Du kan for eksempel skaffe deg en TV stappfull av teknologi, uten at alt faktisk er essensielt. Viasat Ultra HD støtter eksempelvis HDR10, men bryr seg ikke med den mer avanserte Dolby Vision-teknologien. Det gjør heller ikke UHD-klare Xbox One X.

Hvis du primært er en Viasat Ultra HD og Xbox One X-bruker trenger du antageligvis ikke bry deg med å punge ut for en TV som støtter Dolby Vision.

Enkelte lenker i denne artikkelen tar deg til sider skrevet på engelsk. Vi arbeider hele tiden med oversettelser og oppdatering av disse lenkene.

For flere tips, se over på vår kjøpeguide for TV-er, i videoform.

Vår HDR-guide kommer til å lære deg alt du trenger å vite om den nye teknologien.

Føler du deg forvirret? Slapp av, TechRadar tar på seg jobben som guide. Våre tips om hvordan man finner de beste TV-ene på markedet …read more

Source:: TechRadar – All the latest technology news

(Visited 4 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *